The Friary Centre

We're pleased to share our completed design scheme for The Friary Centre, in the popular market town of Guildford. Long term clients M&G challenged us to refresh the centre to reflect their new branding & marketing strategy, which positioned them as stylish and contemporary. To turn up the volume on the branding, we opened up the entrances with new illuminated signage, and added larger tenant directories which can be seen from afar. Each entrance lobby benefits from some striking 'welcome walls', where we have used wood-effect interior film on large panels to contrast with the on-brand blue. Wayfinding has been drastically improved with easy to navigate signage, which are dotted along the malls and around the Food Court atrium. The Centre Management suite, lift lobbies and toilet facilities feature acrylic lettering and symbols for better guidance to shoppers which has made a huge improvement to the shopping experience.